Δεύτερη θέση για τον Στέφανο στο Rogers Cup!

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ράφαελ Ναδάλ που επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά με 6-2, 7-6, κατακτώντας το Rogers Cup. Στην δεύτερη θέση ο πρωταθλητής μας!

Το ματς:
Στο πρώτο σετ ο Ναδάλ ήταν κυρίαρχος σε όλα τα γκέιμ. Ειδικότερα στα service games του, ο Στέφανος είχε κερδίσει μόνο ένα πόντο. Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι και προς τα τέλη του δευτέρου σετ, όταν και ο Ράφα σέρβιρε για τη νίκη στο 5-4. Τότε, ο Έλληνας αντισφαιριστής έφτασε στο 15-40 και με την δεύτερη του ευκαιρία έκανε το πρώτο του μπρέικ, κάνοντας το 5-5. Στην συνέχεια ο Στέφανος πέρασε μπροστά με 6-5 games και έφτασε σε πλεονέκτημα στο σερβίς του Ναδάλ, χάνοντας όμως το set point. Το σετ οδηγήθηκε στο tie break, όπου και ο Ναδάλ επικράτησε με 7-4, κατακτώντας και τον τίτλο με 2-0 σετ.

Ο 20χρονος πρωταθλητής μας, που χθες είχε τα γενέθλια του, θα δει τον εαυτό του να σκαρφαλώνει στο νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης.

Την βδομάδα που ξεκινά σήμερα, θα αγωνιστεί στο Masters 1000, Cincinnati. Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον David Goffin.

Σχόλια