Με Μουτέτ σήμερα στον τελικό!

Δείτε τι έγινε όταν τον ξανά συνάντησε ο Στέφανος και μάθετε το "Who is who" του Γάλλου. (VIDEO)

Τον νεαρό Γάλλο Corentin Moutet θα συναντήσει στον σημερινό τελικό του Brest Challenger ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Τον πλέον 18χρονο, τον είχε αντιμετωπίσει αρκετά πιο πριν ο Στέφανος στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Ελβετία, όπου και τον κέρδισε με 2-0 σετ.

Από τότε όμως και οι δύο έχουν πάρει τον σωστό δρόμο. Πρόκειται για δύο τεράστια ταλέντα του παγκόσμιου τένις.

Τα δεδομένα όμως σήμερα, δείχνουν ότι ο πρωταθλητής μας είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο έμπειρος και πιο δυνατός. Ο Γάλλος προέρχεται από συνεχόμενα Futures, κάποια εκ των οποίων έχει κατακτήσει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο 224 της ATP. Ακόμα και που έφτασε στον σημερινό τελικό αποτελεί υπέρβαση για τον ίδιο. Μάλιστα έρχεται από πολύ κλειστά σετ και πολλές δύσκολες νίκες, από πολύωρες αναμετρήσεις.

Το στυλ παιχνιδιού του:
Είναι αριστερόχειρας και παίζει πολύ παθητικά. Είναι πολύ υπομονετικός και επιστρέφει με βαθιές "αργές" μπάλες τόσο στο φόρχαντ όσο και στο μπάκχαντ. Αν βρει ευκαιρία βέβαια δεν συγχωρεί. Έχει επίσης ικανότητα να βγάλει πολλά περάσματα όταν ο αντίπαλος βρίσκεται στο φιλέ. Αν δεχθεί όμως πίεση από έναν αντίπαλο που ξέρει να κερδίζει αυτό που θέλει, τότε ο Στέφανος μπορεί και να τον "καταστρέψει". Επίσης δεν σερβίρει πολύ καλά και σε αυτό έχει επίσης πλεονέκτημα ο Στέφανος, ειδικά στην σκληρή επιφάνεια.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:30μ.μ. Ώρα Ελλάδος.


Σχόλια