Προκρίθηκε στο κεντρικό ταμπλό του Metz ο Τσιτσιπάς!

Με δύο νίκες στα προκριματικά του ATP Metz, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στο κεντρικό ταμπλό της διοργάνωσης. Στον πρώτο γύρο αντιμετώπισε χθες τον Ισπανό Ortega-Olmedo, τον οποίο κέρδισε με 2-0. Πριν από λίγο, τέθηκε αντιμέτωπος με τον Γερμανό, Maden #177, του οποίου επιβλήθηκε επίσης με 2-1 σετ.


Πρώτο σετ
Πραγματοποιώντας μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του αγώνα, ο Στέφανος, πήρε από την αρχή κεφάλι στο σκορ. Στην συνέχεια, δεν αντιμετώπισε κανένα break point στο δικό του σερβίς, κλείνοντας με 6-4 το πρώτο σετ.

Δεύτερο σετ
Στο δεύτερο σετ ο Γερμανός μπήκε πιο πειστικά. Διατήρησε εύκολα το σερβίς του στα πρώτα γκειμ και κατάφερε να πάρει κεφάλι με σκορ 3-5. Παρότι σέρβιρε για το σετ, ο πρωταθλητής μας έσωσε μπρέικ πόιντ και ισοφάρισε σε 5-5. Το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ όπου ο Maden προηγήθηκε με 4-6. Ο Στέφανος ανέτρεψε τα δεδομένα και έφτασε σε μάτς πόιντ, έχοντας και το σερβίς (7-6). Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε όμως, χάνοντας το σετ με 7-9 στο τάι μπρέικ.

Τρίτο σετ
Από το δεύτερο κιόλας γκέιμ ο νεαρός Έλληνας αντισφαιριστής, έφτασε σε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-0. Στο 5ο γκειμ του τρίτου σετ, ο Γερμανός έφτασε σε 3 ευκαιρίες για μπρέικ με τον Στέφανο να τις σώζει και να φτάνει στο 4-1. Εν τέλη, ο Έλληνας πρωταθλητής έκλεισε τον αγώνα με σκορ 6-3. Ολοκλήρωσε την νίκη φτάνοντας μάλιστα στους 14 άσσους!


Σχόλια