Συγκλονιστικός Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό των προκριματικών για το Wimbledon!


Έχει συνηθίσει να μας εντυπωσιάζει αυτό το παιδί και δεν θα σταματήσει να το κάνει! Ο 18χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε σε δύο κλειστά σετ τον Γερμανό Yannick Hafnmann με 7-6(5), 7-6(5) και προκρίθηκε στον 3ο και τελικό προκριματικό αγώνα για την είσοδο του στο κεντρικό ταμπλό του Wimbledon!

Ο πρωταθλητής μας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 4 άσσους και 2 διπλά λάθη. Έκανε περισσότερα winners και λιγότερα αβίαστα λάθη από τον αντίπαλό του, και αυτό είναι ένα στοιχείο που σε κλειστά παιχνίδια μετράει. Το μοναδικό του πρόβλημα ήταν τα break points. Mε μόλις 1/9 έναντι 1/1 του αντιπάλου του, οδηγήθηκε σε αυτά τα δύο tie break, κάτι όμως που δεν του στοίχισε. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που αντιμετώπισε τον Hafnmann ο Στέφανος, παίρνοντας μάλιστα εκδίκηση καθώς στην πρώτη τους αναμέτρηση είχε ηττηθεί με 6-4, 6-4 στον περσινό τελικού ενός Future της Αυστρίας.

Αντίπαλος του σήμερα στον τελευταίο αγώνα πριν το κεντρικό ταμπλό, ο De Loore. Ο Βέλγος είναι νο.197 στον κόσμο και χθες επικράτησε του Kovalik με 2-1 σετ.

Σχόλια