Έχασε στις λεπτομέρειες ο Στέφανος, απέκτησε μεγάλη εμπειρία για το μέλλον

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον φανερά πιο έμπειρο Ίβο Κάρλοβιτς. Κάνοντας μία απλή πρόσθεση, αντιαλαμβάνεσαι ότι ο Κροάτης έχει διπλάσια χρόνια ζωής από τον Στέφανο, μόνο από αυτό, συν το ότι είναι ακόμα στο νούμερο 23 της παγκόσμιας κατάταξης λένε πολλά. Παρόλα αυτά ο νεαρός Έλληνας πρωταθλητής πάλεψε και κοίταξε στα μάτια τον πανήψηλο Κροάτη και στο πρώτο σετ βρέθηκε μπροστά με 4-1 στο ται μπρεικ το οποίο όμως εν τέλη έχασε με 5-7, χάνοντας το σετ με 7-6. Κάπως έτσι κύλησαν και τα άλλα σετ. Στο δεύτερο σετ ο Στεφ απόλεσε 3 μπρεικ μπολς στο 4-4 χάνοντας το σετ με 7-5. Στο τρίτο σετ βρέθηκε πίσω ο Τσιτσιπάς με 4-1. Στο σημείο εκείνο δεν τα παράτησα και με μπρέικ μπακ έφερε το σετ στα ίσα, σε 4-4. Μέχρι εκεί όμως καθώς έχασε τα δύο επόμενα γκειμς και το παιχνίδι.
Το ταξίδι εννοείται ότι τώρα ξεκινάει. Αυτή είναι η χρονιά που ο 18 χρονος ακόμα Έλληνας θα αποκτήσει και θα πάρει μία πρώτη γεύση από το Top50 του ανδρικού απαιτητικού τουρ, όπου θα έρθουν και προγραμματισμές αλλά και απρόσμενες αποτυχίες. Σημασία έχει να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον καθώς με δουλειά και μεθοδηκότητα μπορεί να εκπληρώσει πολλά. Όπως έχει πει άλλωστε, νιώθει αισιόδοξος για το μέλλον και για τα όνειρα του. Θα είμαστε πάντα στο πλευρό του.
Σύντομα θα υπάρξει και επικοινωνία μαζί του για να μας μιλήσει για την εμπειρία του στο πρώτου του σλαμ. Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας.

Σχόλια