ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ!! Εξόντωσε τον Βέσελι

Ήταν αποφασισμένος από την αρχή και το έδειξε, διατηρώντας την πίστη και την ψυχραιμία μέχρι τέλους. Ο Στέφανος κατορθώσε μία τεράστια νίκη(την μεγαλύτερη στη καριέρα του), την πρώτη του επί αντιπάλου ΤΟΠ100, αποκλείοντας το νούμερο 59 στον κόσμο και νο1 στο ταμπλό της Ρώμης με 2-1 σετ!

Διαβάστε το Live του αγώνα ΕΔΩ.

Από την αρχή του αγώνα ο πρωταθλητής μας ήταν μπροστά καταφέρνοντας να φτάσει σε μπρέικ και να ξεφύγει με 1-4. Παρότι ο Βέσελι βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 4-4, με νέο μπρέικ στο 10ο γκέιμ του σετ, ο Στέφανος έκλεισε με 4-6 το πρώτο σετ.d

Στο δεύτερο σετ ο Βέσελι κάνοντας μπρέικ νωρίς, είχε την κυριαρχία. Αυτό τον βοήθησε, καθώς κρατώντας απλά το σερβίς του ισοφάρισε με 6-4 σε 1-1 στα σετ. Όλα πλέον θα κρινόντουσαν στο 3ο και καθοριστικό σετ.

Εκεί, ο Στέφανος έδειξε ότι το ήθελε πιο πολύ. Μπήκε δυνατά στο σετ και βρέθηκε από νωρίς με 0-3 μπροστά. Παρολαυτά ο Βέσελι ήταν πεισματάρης και κατόρθωσε να ισοφαρίσει σε 3-3, με τους δύο τενίστες να πηγαίνουν game by game ισόπαλοι μέχρι το 6-6. Ο 18χρονος Έλληνας παρέμεινε ψύχραιμος και καθάρισε με 7-3 πέρνοντας την πολυπόθητη νίκη πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης.

Πρόκειται για την πρώτη του Τοπ100 νίκη που θα τον στείλει σίγουρα την Δευτέρα σε carrer high.

Επόμενος αντίπαλος του πρωταθλητή μας ο νικητής του ζευγαριού Kovalik-Giustino.


Σχόλια